...
Walki genomför flera personalförändringar
Timo Finnström
Toumo Wall
Arno Wolff

Finska Walki Group, som tillverkar tekniska laminat och förpackningsmaterial, genomför flera personalförändringar i sin organisation, enligt ett pressmeddelande.
Bland annat har Mikael Nováky (bilden) utsetts till VD för affärsområdet Asia Pacific och kommer i fortsättningen helt att koncentrera sig på den växande verksamheten på de asiatiska marknaderna.


Som en följd av Mikael Novákys utnämning har Timo Finnström utsetts till VD för området Paper Packaging och Sourcing. Både Mikael och Timo kommer att fortsättningsvis rapportera till Walkis VD och koncernchef Leif Frilund.

Walki slår också samman sina Lean- och Supply Chain-områden till en "Excellence"-funktion, med inriktningen att förbättra Walkis konkurrenskraft och kundservice samt ytterligare utveckla och genomföra praktiska leanmetoder.
Till VD för Operational Excellence har utsetts Toumo Wall, tidigare chef för försäljning och marknadsföring av tekniska produkter, och hans tidigare tjänst har övertagits av Arno Wolff, tidigare chef för försäljning och markandsföring inom området förpackningspapper.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-01-26

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK