...
Nu byter InkJet namn till Domino

Linköpingsföretaget InkJet AB, som ägs av bröderna Mats (t.h. på bilden) och Peter Jidskog, kommer från och med den 1 februari i år att marknadsföra sina produkter och tjänster under det globala varumärket Domino och företaget byter namn till Domino Sweden AB.
InkJet AB har varit Dominodistributör sedan 1991 och ingår i Dominos världsomspännande nätverk av fler än 200 distributörer.


Brittiska Domino Printing Science, grundat 1978, verkar idag i fler än 120 länder. Företaget utvecklar och säljer märksystem för en mängd olika branscher och tillämpningar t. ex. livsmedel, dryck, läkemedel, stål och många andra.
"Med Dominos produkter är vi redan en ledande leverantör av system för märkning och identifiering i Sverige. Genom namnbytet stärker vi vår marknadsposition ytterligare, bland annat genom att det blir tydligt vilket produktsortiment vi erbjuder", förklarar Mats och Peter Jidskog.

Domino är ett välkänt varumärke i den svenska tillverkningsindustrin och har lång erfarenhet av märkning av industriprodukter. Dominosystem finns inom de flesta större svenska tillverkande branscherna.
Domino Sweden, tidigare InkJet, består av ett 20-tal medarbetare. Huvudkontoret finns i Linköping och man har service- och support över hela landet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-01-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK