...
Öppet hus med limapplicering i fokus
Bild: Nordson

Den 8 och 9 februari blir det öppet hus på temat limning i Mölndal. Det är konsultföretaget Swerea IVF som tillsammans med företaget Trilack bjuder på föredrag och visning av doseringsutrustningar, etc.
Under dagarna kommer kortare föredrag på temat limning att avlösa varandra. Arbetsmiljö, limskola, multimaterialfogning, förbehandling och inte minst applicering av lim är några av ämnena.


Platsen för limdagarna blir Swerea IVF:s huvudkontor i Mölndal och förutom Trilack medverkar även appliceringsspecialisten Graco, vars tekniker kommer att finnas på plats för att visa Gracos doserare anpassade för små och stora produktioner, doserare för 1- och 2-komponentsmaterial och utrustning för varm och kall applicering samt diskutera lämpliga lösningar med deltagarna.
--------------------------------------
Swerea IVF är en del av Swerea-koncernen, som samlar de svenska forskningsinstituten inom material-, process-, produkt- och produktionsteknik. Swerea IVF erbjuder forsknings- och konsulttjänster till den tillverkande och produktutvecklande industrin och har 25 års erfarenhet av limning och fogning.

Trilack servar industrin med lösningar för transport och applicering av vätskor och viskösa material samt marknadsför utrustningar och tillbehör för lackering och limning.

Belgiska Graco tillverkar utrustningar för transport och applicering av vätskor och viskösa material och produkterna marknadsförs och levereras av agentföretag runt om i världen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-01-30

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Limutrustningar Marknad Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK