...
Boxon täcker Ahlsells hela behov av wellförpackningar

Helsingborgbaserade Boxon AB har träffat ett avtal med handelsbolaget Ahlsell, som innebär att Boxon under två år ska leverera ett komplett sortiment av wellpappförpackningar till Ahlsell.
"Vi är övertygade om att vi är den rätta partnern för Ahlsell", säger Günther Dieroff (bilden), Manager Nordic Key Accounts hos Boxon.


Det tvååriga avtalet, som även omfattar lönsamhetsuppföljning, kvalitetssäkring och anpassat logistikupplägg, har förhandlats fram av Günther Dieroff tillsammans med Jonas Pettersson, verksamhetschef och Mikael Spennare, transportchef hos Ahlsell och innebär att Boxon täcker Ahlsells totala behov av wellpappförpackningar till ett värde av 6 miljoner kronor per år.

--------------------------------------
Ahlsell-koncernen, med huvudkontor i Stockholm, är ett ledande tekniskt handelsbolaget i Norden inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Bolaget, som även har verksamhet i Baltikum och Ryssland, har en årlig omsättning om cirka 20 miljarder kronor och sysselsätter cirka 4.300 personer.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-02-10

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Industri Marknad Transport Well Well Well

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK