...
Ny VD för Pärsons:
Han går från glass till tunna skivor...

Den 21 mars får Pärsons Sverige AB – känt inte minst för charkdiskens förpackningar med "tunna skivor" – en ny VD.
Det är Fredrik Larsson, som lämnar tjänsten som marknadsdirektör för GB Glace för att i stället sätta sig på chefsstolen hos Scan-ägda Pärsons.


"Det ska bli en spännande utmaning att få leda arbetet på Pärsons, som är ett starkt och professionellt företag, som har alla förutsättningar att nå fortsatt stora framgångar", säger Fredrik Larsson (bilden till höger).

Fredrik Larsson har arbetat i nio år på Unilever, varav de senaste fyra åren som marknadsdirektör Norden för GB Glace. Han har även tidigare haft befattningar inom marknad och försäljning på Heinz och Procordia Food.

Pärsons är marknadsledande på den svenska marknaden för smörgåsmat. Produktionen sker på BE–Chark i Halmstad och på Pärsons anläggning i Strövelstorp. Huvudkontoret, där Fredrik Larssons kommer att vara placerad, ligger i Halmstad.

"Fredrik Larsson har stor kompetens och erfarenhet från branschen inom olika ledande positioner. Hans erfarenhet, helhetssyn och entreprenörsanda kommer att driva Pärsons framåt, både som företag och varumärke", säger Denis Mattsson, VD i Scan AB, som är ägare till Pärsons Sverige AB.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-02-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK