...
Elopak stärker sin organisation och skapar en "Region Europa"

Förpackningskoncernen Elopak förändrar sin organisation i Europa och samlar alla europeiska verksamheter till en "Region Europa", under chefskap av Stephen Naumann (bilden) från Tyskland.
Förändringarna återspeglar den dynamiska marknadsutvecklingen i Europa och görs för att stärka stödet till bolagets kunder i det nuvarande utmanande ekonomiska klimatet, skriver Elopak i ett pressmeddelande.


"Marknadstrenderna förändrar ständigt våra kunders verksamhet och det kräver en mer effektiv och fokuserad strategi. Genom att samla all verksamhet i Europa under ett tak, men med klart definierade marknadsområden, skapar vi kostnadseffektivitet, uppnår operativa synergier och anpassar vår kundhantering till marknadens dynamik", säger Stephen Naumann, VD för Elopaks region Europa.

Förändringarna i den europeiska organisationen är helt i linje med den expansion som Elopak uppvisat den senaste tiden genom öppnandet av nya fabriker i Ryssland, Tyskland och Danmark.
I Ryssland är bolagets nya fabrik i S:t Petersburg i drift och i Tyskland har man öppnat sin nya fabrik i Mönchengladbach för tillverkning av fyllningsmaskiner. I Danmark har man nyligen också beslutat att investera i en ny produktionsfabrik och en ny kartongbeläggningsmaskin i anslutning till konverteringsenheten i Aarhus (läs här).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-02-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK