...
Harald Schulz blir ny VD för ÅR Packaging Group

Per Lundeen, avgående VD och koncernchef

47-årige Harald Schulz (bilden t.h.) från Tyskland blir ny VD och koncernchef för förpackningskoncernen ÅR Packaging Group efter Per Lundeen, vilken, som vi tidigare meddelat (läs här), lämnar posten efter 12 år.
Enligt ett pressmeddelande från ÅR Packaging Group kommer Harald Schulz att tillträda sin tjänst den 1 mars i år.


Harald Schulz, som bor söder om Frankfurt, har lång erfarenhet av förpackningsområdet. Han har varit anställd i Å&R Carton Group sedan år 2001 och kommer närmast från en position som chef för affärsområdet Branded Products. Han är också ansvarig för koncernens fyra anläggningar i Tyskland och Ryssland samt VD för Å&R Cartons tyska dotterbolag.

"Jag ser fram emot att börja mitt nya jobb som CEO för ÅR Packaging Group. Efter mer än 10 år i koncernen är jag väl bekant med bolagets värderingar och jag ska göra mitt yttersta för att arbeta tillsammans med kunder, leverantörer, anställda och med mitt ledningsteam och bolagsstyrelsen och för att ytterligare utveckla och förankra ÅR Packaging Group som en kundfokuserad och innovativ ledare på förpackningsområdet i Europa", säger Harald Schulz i en kommentar till sin utnämning.

Avgående koncernchefen Per Lundeen kommer inte att lämna ÅR Packaging Group i samband med sin avgång, utan han kommer i stället att bli vald till ny ledamot i koncernstyrelsen.

"I Harald Schulz har vi hittat en solid kraft för att ytterligare stärka den grund som lagts av Per Lundeen. Styelsen ser fram emot att arbeta med Harald Schulz i hans nya roll som VD och koncernchef och med Per Lundeen i hans nya roll som styrelseledamot", säger ÅR Packaging Groups styrelseordförande Stig Gustavson.

ÅR Packaging Group är en sammanslagning av företagen Å&R Carton och Flextrus och bildades 2011. Gruppen har 18 tillverkningsenheter i 8 länder.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-02-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK