...
Läsk för lata...
Prisbelönt aerosolförpackning sprutar drycken in i din mun!

"Turbo Tango" är namnet på en aerosolförpackad läskedryck med apelsinsmak, som lanserats av brittiska dryckesproducenten Britvic.
Förpackningen riktar sig främst till äldre tonåringar, vilka kan tänkas uppskatta förpackningens speciella egenskaper: man sprutar nämligen drycken direkt i munnen från aerosoltubens munstycke..!


Den annorlunda aerosolförpackningen, som till största delen är tillverkad i plast, belönades nyligen med juryns speciella pris i samband med utdelandet av The Paris Aerosol & Dispensing Awards på mässan Aerosol & Dispensing Forum 2012 i Paris.

Britvic har själva utvecklat den innovativa förpackningen, som sägs vara den första plastbaserade aerosolförpackningen för kolsyrade drycker. Ett team bestående av ett 40-tal förpacknings- och produktutvecklare har under Britvics ledning arbetat med att ta fram det nya dryckes- och förpackningskonceptet.

Den komprimerade kvävgasen i förpackningen gör att drycken, som sprutas in i konsumentens mun, får en gräddskumsliknande konsistens, vilket sägs ge en helt ny dryckesupplevelse.

"Innovationer är drivfjädern för allt vi gör hos Britvic. Med Turbo Tango har vi tagit ytterligare ett steg och lanserat en världsnyhet, som är ett ´sprutande möte mellan läsk och grädde´", säger Britvic Soft Drinks marknadsdirektör Jonathan Gatward.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-02-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK