...
Ståpåsenyhet I:
Ecolean lanserar ståpåse med vidhäftat sugrör

Förpackningstillverkaren Ecolean, med huvudsäte i Helsingborg, lanserar en portionsståpåse med vidhäftat sugrör, avsedd för aseptiska drycker som juicer, energidrycker, etc.
Förpackningarna är tillverkade i Ecoleans välkända lättviktsmaterial bestående av krita, luft och plast och de sägs väga 50 – 60 procent mindre än motsvarande förpackningar i andra förpackningsmaterial.


Portionspåsarna är utvecklade med tanke på dem som gillar att inmundiga drycker och mat "on the go", men också med tanke på den växande mängden av singelhushåll och äldre personer, som föredrar förpackningar med mindre innehåll.

Ståpåsen, som är formad som en karaff, har ett luftfyllt handtag, vilket gör den lätt att hålla och hälla ur. Förpackningen kan också förses med ett vidhäftat sugrör av valfri typ. En tömd förpackning blir platt som ett kuvert och tar nästan ingen plats i soporna.

De nya portionsförpackningarna, som finns med volymerna 200 och 250 milliliter, kommer att visas upp för första gången i samband med livsmedelsmässan Anuga FoodTec i Köln i slutet av mars.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-02-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK