...
Handhållen skrivare som ersätter manuell märkning

Malmöbaserade märkningsföretaget MarkJet AB , som ingår i Boxon-koncernen, lanserar en enkel handhållen skrivare, som är ett alternativ till manuell märkning av exempelvis transportförpackningar och liknande emballage.
Skrivaren, som kommer från tyske tillverkaren EBS Ink-Jet Systeme GmbH, väger mindre än ett kilo, inklusive laddningsbart batteri och bläckpatroner.


HandJet EBS-250, som är den handhållna skrivarens beteckning, kan som standard lagra 10 meddelande, men minnesfunktionen kan utökas till 30 meddelande genom en extra minnesmodul. Skrivaren kan användas i upp till 50 timmar innan batteriet måste laddas.

Med standardbläck kan man använda skrivaren för märkning på sugande material som wellpapp, trä, etc. och med lösningsbaserat bläck, som kan erhållas i olika färger, kan man märka på icke-sugande material som metall, glas och plast. Den integrerade bläckpatrongen räcker till 100.000 tecken och tillbehör finns för att skriva extra långa raka meddelanden eller konvexa meddelanden på till exempel rör och andra cylindriska produkter.

HandJet EBS-250 lanseras av MarkJet på den svenska och norska marknaden.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK