...
Papyrus lanserar Facebook-sida där expertpanel besvarar frågor

Grossistföretaget Papyrus Supplies, som tillhandahåller förpackningsprodukter, hygienartiklar och städprodukter, har lanserat en sida på Facebook, där man hyllar vardagens hjältar och svarar på frågor om allt från städning till förpackningar.
”Vi vill skapa en mötesplats där de som använder våra produkter och tjänster har möjlighet att få råd som förenklar deras vardag”, säger Kjell-Ove Jonsson, VD på Papyrus Supplies.


Papyrus Supplies är en ledande grossist i Skandinavien av packprodukter, hygienartiklar och städprodukter och sedan tidigare har man under parollen ”We Love Mondays” satsat på att hjälpa sina kunder att få vardagen att fungera, oavsett om det handlar om leveranser av förbrukningsprodukter eller om kringtjänster.

Och som ett led i ”We Love Mondays”-konceptet lanserar Papyrus Supplies nu sin Facebooksida. Där hyllas de vardagshjältar gör livet och vardagen lättare, renare och snyggare för alla andra. Vare sig det handlar om städning, förpackning, hygien, servettvikning eller arbete på förskola och ålderdomshem.
Papyrus Supplies skriver i ett pressmeddelande att Facebooksidan ska bli en plats där alla kan ställa frågor runt praktiska vardagsgöromål och sedan få svar av varandra eller av experterna i vad som kallas ”Måndagspanelen”. Panelen består av utvalda representanter för Papyrus Supplies olika produktområden samt en utomstående användare.
”I första hand är det här ett forum för de som använder våra produkter, men självklart kan alla som gillar oss på Facebook ta del av vår praktiska expertis. Vi vill att vår kunskap ska finnas tillgänglig i en kanal där många redan tillbringar sin tid”, säger Kjell-Ove Jonsson.

Papyrus Supplies Facebook-sida hittar man på www.facebook.com/papyrussupplies


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-13

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK