...
Klart för Nordens största livsmedelsmässa

Som bekant är det dags för den stora livsmedelsmässan Anuga Food Tech i Köln i slutet av mars. Men den som vill kan ”värma upp” med ett besök i danska Herning veckan innan – då arrangeras nämligen Foodexpo 2012, som är Nordens största livsmedelsmässa.
Foodexpo 2012 ligger nu i startgroparna och 368 utställare kommer att finnas på plats när portarna till de sju välfyllda mässhallarna slås upp den 18 mars.


Foodexpo 2012 pågår i tre dagar från 18 t.o.m. 20 mars och utställningen äger rum i MCH Messecenter Herning. Mässan riktar sig främst till detaljhandeln, livsmedelsindustrin samt hotell- och restaurangbranschen.

”Vi gläder oss över den uppbackning som branschen visar Foodexpo genom göra Herning till hela branschens mötesplats och en gastronomins högborg under tre dagar i mars. Utställarnas kreativitet är på topp i årets mässa och besökarna kommer att mötas av massor av nyheter och aktiviteter”, säger projektledaren Henriette Træholt från MCH.

Bland de speciella tema- och trendområden, som kommer att finnas på mässan, kan nämnas ”Intelligent Mat”, ”Speakers Corner”, ”Gastronomitorget” och ”Vinexpo”.

Förra Foodexpo arrangerades 2010. Den gången kom cirka 24.000 besökare för att se vad de 363 utställarna hade att visa upp.


Publicerad: 2012-03-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK