...
För femte året i rad:
SCA bland världens mest etiska företag

För femte året i rad har svenska SCA utsetts till ett av världens mest etiska företag på den rankinglista, som upprättas av amerikanska Ethisphere-institutet.
Av flera tusen företag, som utvärderades av Ethisphere, hamnade slutligen 145 bolag på den åtråvärda listan och av dessa var endast två rent svenska: Electrolux och SCA!


I sin ranking uppmärksammar Ethisphere företag som anstränger sig utöver det vanliga och som visar att affärsetik är avgörande för ett företags varumärke och lönsamhet. För varje år hårdnar konkurrensen i Ethispheres rankning och 2012 års upplaga med ett rekordstort antal nominerade företag utgjorde inget undantag.

”SCA:s starka fokus på etik och hållbarhet medför ökad konkurrenskraft och differentiering, vilket ger oss affärsfördelar. Vårt ambitiösa arbete gör oss mer attraktiva för kunder, konsumenter och investerare samtidigt som det bidrar till lägre kostnader. SCA sätter hållbarhetsarbetet högt upp på agendan och vi känner oss stolta över det som ligger till grund för Ethisphere-utmärkelsen”, säger Jan Johansson, SCA:s VD och koncernchef.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK