...
”Gotte”-order till skånska InterSystem
InterSystems VD Håkan Johansson ”gottar” sig åt beställningen från amerikanska godisföretaget Spangler Candy.

Ängelholmsbaserade InterSystem, som är specialiserade på transportörer och pallastare, har fått en order att verkligen ”gotta” sig åt! Amerikanska godis- och konfektyrföretaget Spangler Candy i Bryan, Ohio, har nämligen beställt fyra multipallastare, som ska användas för att hantera förpackningar med bland annat de syrliga Dum Dum-klubborna.

Företaget Spangler Candy är ett företag med anor och drivs nu av fjärde generationen. Företaget har drygt 400 anställda och tillverkar varje dag mellan 8 och 10 miljoner (!) Dum Dum-klubbor. Förutom hårt godis tillverkar man också en del marshmallow-produkter.

Spangler Candy har en tid letat efter lösningar för att automatisera packningen i lådor och på pallar och har till sist fastnat för de produkter och lösningar, som InterSystem i Ängelholm kan erbjuda.

För en tid sedan var en liten delegatikon från Spangler Candy på plats i Ängelholm för att testa och provköra de fyra multipallastare, som man beställt. Provkörningarna utföll till belåtenhet och de fyra anläggningarna är nu skeppade till USA. Leveranserna avser kompletta anläggningar med påmatande transportörer, vertikaltransportörer, pallastare och utrustning för pallhantering.

Tidningen nordemballage fanns på plats i Ängelholm, när delegationen från Spangler Candy var på besök och reportaget därifrån kan du läsa i senaste numret av tidningen (nr 2/2012) som nu är på väg ut till läsarna.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Pallettering/sträck-& krympfilm

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK