...
Ny ståpåselösning från Bosch Packaging

På livsmedelsmässan Anuga FoodTec, som öppnar den 27 mars, kommer Bosch Packaging Technology att premiärvisa påskonceptet SurePOUCH (bilden).
Förpackningen ”smygvisades” på förra interpack, men årets Anuga FoodTec blir den egentliga premiärmässan för denna flexibla ståpåselösning, som bland annat kännetecknas av extra hög hygien, då fyllningen sker direkt i påsen i stället för genom förslutningen.


Förslutningen på ståpåsen ultraljudssvetsas på utsidan av påsen på ett sätt som gör att innehållet inte kommer i kontakt med den, innan konsumenten öppnar förpackningen.

Bosch Packaging Technology menar att SurePOUCH är en förpackningslösning som kommer att stå fram ordentligt på butikshyllorna.

Vid mässan kommer Bosch Packaging även att visa en annan nyhet inom fyllningslösningar för flytande livsmedel. Det är en TFC clean-fill termoformningsmaskin, som möjliggör aseptisk fyllning av färska produkter som till exempel yoghurt och desserter och enportionsförpackningar med smör, margarin och kaffe. Den kan även användas för kallfyllning, varmfyllning och för konserverade produkter, till exempel färdigrätter och djurmat.JERRY PETTERSSON/BO WALLTEG

Publicerad: 2012-03-22

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK