...
JakeBox AB anställer ny affärsutvecklare från Microsoft

Svenska koncept- och förpackningsföretaget JakeBox AB, känt för den unika kartongbaserade förpackningslösningen ”JakeBox” för CD- och DVD-skivor, har anställt Henrik Tunér (bilden) som ny affärsutvecklare.
Henrik Tunér, som närmast kommer från Microsoft, ska ha huvudansvar för strukturering av återförsäljarnätet för det nya affärsområdet Card Packaging samt dess etablering, främst på den brittiska marknaden.


Jakob Skarin (undre bilden), VD på JakeBox, är mycket glad och stolt över nytillskottet och säger så här om sin nye medarbetare:
”Henrik är verkligen en vitamininjektion för företaget. Inte bara rent affärsmässigt, där han på kort tid svept in som en frisk fläkt rakt in i kortbranschens finrum i London, men även på hemmafronten, där han redan har lyft hela personalen med en skön, framåt, men ändå tillbakalutad vinnarattityd.”

Henrik Tunér är civilekonom från Handelshögskolan och kommer närmast från Microsoft där han under åtta års tid hade flera olika internationella chefsroller inom business engagement, service och kvalitetsprogram. Henrik har också erfarenhet från projektledning, marknadsföring och kommunikation från flera olika entreprenörsföretag, inklusive flera år som VD på Universum Media.

Om klivet från stora organisationer som Microsoft till ett litet företag som JakeBox, säger Henrik:
”Ja, det är ju förstås som natt och dag. Man har ju inte alla de resurser som är självklara i ett stort företag, men däremot är det högre till tak, man har större möjlighet att påverka, den egna insatsen och resultatet av den märks oändligt mycket mer.”

Företaget Jakebox har ju trots sin ringa storlek gjort stort avtryck i skivbranschen och börjar redan bli erkända i kortbranschen, genom sina överraskande och innovativa koncept.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK