...
Dags för Pro Carton/ECMA Award
Tävlingsjuryn 2011 i arbete. Fr.v. Andeas Nolte, Pascal van Beek, Satkar Gidda och Peter Klein Sprokkelhorst.

Pro Carton och ECMA, de europeiska sammanslutningarna av kartongtillverkare och konverterare, meddelar att det nu är öppet för inlämning av bidrag till årets upplaga av förpackningstävlingen Pro Carton/ECMA Award.
Det är 16 gången som tävlingen anordnas och nytt för i år är att tävlingen är öppen inte bara för Pro Carton- eller ECMA-medlemmar utan för alla som på något sätt sysslar med kartongförpackningar: tillverkare, konverterare, designers, varumärkesägare, detaljhandlare, etc.


”Vi kallar det ´going public´ och det som en gång var en tävling enbart för kartongindustrin har nu blivit en tävling för alla partners i försörjningskedjan – eftersom alla är delaktiga i utvecklandet av förpackningar”, skriver Pro Carton i ett pressmeddelande.

Inlämningstiden för tävlingsbidrag pågår till den 8 juni i år. Vinnande förpackningar i Pro Carton ECMA Award 2012 kommer att presenteras i samband med ECMA-kongressen i Köpenhamn, den 19 – 22 september i år.

Fullständiga tävlingsbestämmelser, anmälningsformulär, etc. finns på webbsidan www.procartonecmaaward.com

Vinnarna i 2011-års upplaga av Pro Carton/ECMA Award kommer att presenteras i samband med Pro Carton-kongressen ”Packaging in a Digital World” i Düsseldorf den 18 och 19 april i år. Då kommer man också att presentera vinnarna i den speciella designtävlingen Pro Carton Design Award.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-03-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK