...
Finska bägare till brittiska automater

Finska Huhtamäki Oyj har träffat ett prestigefyllt avtal med brittiska dryckesautomattillverkaren Kafevend, som innebär att Huhtamäki ska leverera dryckesbägare av engångstyp till Kafevends varmdrycksautomater av märket Flavia.
Kafevend är ledande inom sitt område i Storbritannien och har levererat olika typer av dryckesautomater till brittiska företag sedan 1992.


”Som ledande på den brittiska automatmarknaden och med ett rykte för pålitlighet och service, var vi angelägna att stärka vårt varumärke hos våra kunder. Huhtamäki kunde erbjuda en serie dryckesbägare som uppfyllde våra höga kvalitetskrav och deras tidigare omfattande erfarenhet av automatmarknaden gav oss det största förtroende”, säger Jane Rowe, marknadschef hos Kafevend.

Huhtamäki kan designa och tillverka engångsbägare i papper i en mängd olika modeller och med färger och grafiskt tryck enligt kundens önskemål. Bägare med logotyper, information och olika typer av budskap är effektiva redskap för att sprida kännedom om varumärken, kampanjer, etc.

”I Storbritannien använder tusentals människor varje dag Kafevends dryckesautomater och deras upplevelse av företagets varma drycker säkerställs nu med hjälp våra kundanpassade engångsbägare”, säger Ray McNamara, som är försäljningschef hos Huhtamaki UK.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-04-02

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Kartong Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK