...
Anrika Nordvalls får ny VD i augusti

Anrika etikettföretaget AB W.H. Nordvall & Co i skånska Sjöbo får en ny VD i augusti, när Patrik Jenemark (bilden) efterträder Niklas Grufstedt, som lämnar företaget efter 12 år, varav fem på VD-posten.
”Vi har under en period sökt efter en lämplig kandidat, som bland annat passar vår tillväxtstrategi och i samråd med styrelsen har vi enats om detta beslut”, säger bolagets ägare Mikael och Sverker Dahl.


Patrik Jenemark, som beräknas tillträda i augusti, kommer närmast från Mectec Elektronik AB i Malmö, som ingår i den engelska koncernen Domino Printing Sciences Plc. Patrik Jenemark blir Nordvalls andre externa VD i bolagets 105 åriga historia.

”Vi har för avsikt att bygga ut vår ledande position såväl på hemmamarknaderna i Sverige och Skandinavien som på den europeiska marknaden. Med de satsningar, som vi redan har genomfört, som är under genomförande och som vi planerar på sikt, är denna förändring en del i vår framtida utveckling”, säger tf. VD Mikael Dahl.

Enligt ett pressmeddelande från Nordvalls förväntas den nye VD:n tillföra nytt ledarskap, energi och framåtanda på ett pragmatiskt sätt, som kännetecknas och återspeglas från hans tidigare uppdrag. Patrik Jenemarks marknadsinriktade kompetens, kunskap från bl.a. print and apply och därtill även internationella erfarenheter har också stort värde, samt att han har lång erfarenhet från olika VD-befattningar i medelstora B2B-företag.

Nordvalls i Sjöbo är en av landets ledande tillverkare av etiketter och krympsleeves med en budgeterad omsättning på 190 miljoner och 105 anställda.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-04-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK