...
Delfi satsar på lansering i Sverige av elektroniska hyllkantsetiketter

Mer än 160 detaljhandelsbutiker i Danmark, Norge och Grönland har installerat den nyaste generationen av elektroniska hyllkantsetiketter från Delfi Technologies.
Denna succé bygger den svenska verksamheten Delfi Technologies AB nu vidare på, och investerar resurser i det elektroniska konceptet Breece System på den svenska marknaden.


”Det är fantastiskt att se den succé våra nordiska kolleger har uppnått med Breece System i Danmark, Norge och Grönland. Vi ser en stor potential på den svenska marknaden och har därför beslutat att investera i resurser för att växa och driva konceptet med den nya generationen elektroniska hyllkantsetiketter i Sverige”, säger Peter Cedlöf, VD Delfi Technologies AB.

Breece System består av fullt grafiska elektroniska hyllkantsetiketter från ZBD Displays Ltd. i England och en innovativ mjukvaruplattform, för design och kontroll av de elektroniska hyllkantsetiketterna, utvecklad av Delfi Technologies.
Breece System är den mest installerade grafiska lösningen i Skandinavien, med över 1,5 miljoner grafiska hyllkantsetiketter installerade och ytterligare mer än 300.000 planlagda för andra kvartalet 2012.

Med elektroniska hyllkantsetiketter slipper butikerna den tidsödande och manuella hanteringen som är förknippat med utskrift av pappersetiketter. Man kan visa all detaljerad produktinformation om en vara såsom olika priser, produktbeskrivningar, beställningsinfo, kampanjer etc.
Det är även möjligt att på de elektroniska prisskyltarna kombinera allt från varutexter och bilder till streckkoder och logo etc. Lösningen är enkel och de butiksanställda hanterar produktuppdatering och kampanjer själva direkt i befintligt butikssystem varvid de elektroniska etiketterna uppdateras automatiskt.

Breece System är idag i drift i mer än 160 butiker i Danmark, Norege och Grönland. Bland annat tecknade Coop Danmark i slutet av förra året ett avtal med Delfi Technoloigies A/S om installation av elektroniska hyllkantsetiketter i Coops butiker i Danmark och Grönland. I ett första skede omfattade avtalet installation av systemet i 77 butiker (läs här).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-04-19

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK