...
UPM Raflatac öppnar ännu en USA-fabrik

Finska UPM Raflatac har öppnat en ny fabrik i Fletcher, North Carolina, USA, för utveckling av specialanpassade etikettmaterial.
Fabriken, som började producera i full skala i april i år, ska utveckla och tillverka etikettmaterial för ”narrow web”-området utformade speciellt för applicering på krävande produkter och slutanvändare inom flera områden.


Etikettmaterialen, som ska tillverkas i den nya fabriken, kommer framförallt att nyttjas av slutanvändare inom säkerhet, läkemedel, livsmedel, fordonsdäck, m fl. Materialen kommer att omfatta såväl etiketter, som ska sitta på under lång tid och etiketter, som ska kunna avlägsnas och återsättas fleras gånger.

Den nya fabriken ligger i närheten av UPM Raflatacs existerande fabrik i Mills River, North Carolina, vilket ger möjlighet till effektiva logistikprocesser och snabba leveranser

”Med vårt nya etikettlösningscentrum uppnår vi vår vision att kunna erbjuda ett komplett utbud av såväl standard- och primeprodukter som VIP- och speciallösningar till våra kunder. Vi kan nu erbjuda etikettkonverterarna all den branschens kunskap och de produktionsverktyg, som behövs för att leverera specialetiketter till marknadsledande varumärkesägare”, säger Jouko Lähepelto (bilden ovan), chef för UPM Raflatacs Americas & Asia Pacific-division.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-05-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK