...
FibreForm-förpackningar prisades vid spansk mässa

Vid den spanska förpackningsmässan Hispack, som avhölls i förra veckan, belönades två förpackningar, baserade på Billeruds fibermaterial FibreForm®, med fina priser inom mat- och dryckeskategorierna i förpackningstävlingen Liderpack Awards.
Av de två vinnande förpackningarna är den ena en tredimensionell godisförpackning (bilden) och den andra en kreativ box för mousserande vin.


Producenten bakom de två belönade FibreForm-förpackningarna är Cycobox, som är en del av Leca Graphics-koncernen.
”Det har varit fantastiskt att få arbeta med FibreForm-pappret. Vi har kunnat skapa helt nya former och erbjuda imponerande förpackningslösningar, vilket är helt i linje med Leca Graphics affärsidé”, säger Ramón Lantero, VD för Cycobox.

Líderpack Awards har sedan 1995 varit de mest eftertraktade priserna i Spanien inom sektorerna för förpackning och Point-of-Sale-reklam. Vinnarna får företräda Spanien i globala tävlingen Worldstar.
”Vi är mycket glada att branschfolk inom förpackningsindustrin har valt ut FibreForm-baserade produkter till två av priserna. Det visar tydligt att lockande förpackningar, som lyfter fram produkten på butikshyllan och marknadsför varumärket, är attraktiva på marknaden”, säger Nuría Renom, affärsutvecklare för hållbara förpackningslösningar vid Billerud.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-05-21

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Övrigt Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK