...
Korsnäs investerar 250 miljoner kronor och stärker segmentet vätskekartong

Korsnäs AB investerar 250 miljoner kronor i produktförbättrande åtgärder i Korsnäs Frövi. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Satsningen förstärker Korsnäs erbjudande till kunder inom segmenten Liquid Packaging Board och Cartonboard genom förbättrade förpackningslösningar, attraktivare tryckresultat samt ökad materialbesparing.


”Investeringen har våra kunder i fokus och kommer att bidra till såväl deras som Korsnäs konkurrenskraft. Investeringen ger oss ett utökat produktsortiment med lägre ytvikter, som bidrar till mindre miljöbelastning samtidigt som vi kommer att kunna erbjuda bättre produktytor, ett bättre tryckresultat och effektivare processer hos våra kunder”, säger Anders Gustafson, försäljningsdirektör på Korsnäs.

Korsnäs skriver i meddelandet att investeringen är ett led i att ytterligare stärka bolagets position och offensiva satsning på produktutveckling och hållbarhet för företagets premiumprodukter på den globala förpackningsmarknaden.
”Den här investeringen ligger helt i linje med våra höga målsättningar att kontinuerligt utveckla och förbättra våra processer och de förpackningslösningar vi erbjuder marknaden”, säger Christer Simrén, VD Korsnäs AB.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-05-23

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Ekonomi Förpackningsmaterial Kartong

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK