...
Packbridge tecknar MoU-avtal med livsmedelsjätte i Sydkorea

Förpackningsklustret Packbridge har undertecknat ett prestigefyllt samarbetsavtal med Sydkoreas största livsmedelsföretag.

Förpackningsklustret Packbridge har undertecknat ett prestigefyllt samarbetsavtal med Sydkoreas största livsmedelsföretag. Packbridge har sedan förra året ett samarbetsavtal med Foodpolis, det gigantiska livsmedelsforskningsklustret i Sydkorea, och har nu också att skrivit under ett MoU med CJ Cheiljedang. Det är ett börsnoterat företag med cirka 40 miljarder svenska kronor i omsättning. Cheiljedang ser med intresse på det förpackningskunnande som finns i Norden och har själva vänt sig till Packbridge med önskan om ett samarbetsavtal.
På plats vid undertecknandet fanns även Invest in Skåne, representerat av Ulf Åberg.
”Det är en fjäder i hatten, både för Packbridge och för nordisk förpackningsindustri, att vi får detta intresse från Sydkorea. Det avtal vi nu skrivit under innebärkonkreta affärsmöjligheter för medlemsföretagen i Packbridge”, kommenterar Per-Stefan Gersbro, vd för Packbridge.
”Vi hoppas och tror på möjligheten att få se en sydkoreansk delegation på Top Packaging Summit 2012 by Packbridge i oktober och vi räknar även med att få se några representanter i talarstolen”.

På bilden undertecknar Packbridge vd, Per-Stefan Gersbro, och Executive Vice President Kim Myung Kon från Cheiljedang, avtalet.
 
 
Mer information om CJ Cheiljedang finns på http://eng.cjcheiljedang.com.
 
 
 


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2012-05-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK