...
Full glöd hos Stora Enso Packaging

En onsdag i juni kunde personalen hos Stora Enso Packaging i Jönköping avnjuta en grillmåltid tillsammans med kock- och krögarprofilen Erik Lallerstedt. Bakgrunden till arrangemanget är att Svenska Smakupplevelser, där Lallerstedt är delägare, marknadsför och tillverkar dressingar och såser som förpackas i lådor från Stora Enso Packaging.

Med god hjälp av Lallerstedt bjöds därmed samtliga anställda på en vällagad buffé med diverse grillrätter.
Förutom grillningen, inspekterade han tillsammans med Svenska Smakupplevelsers VD Fredrik von Essen den nya sexfärgstryckpress som har satt sin prägel på företagets lådor. Hela besöket var ett sätt att uppmärksamma det lyckade samarbetet med Stora Enso Packaging. Förutom lådorna har det omfattat leverans av automationsutrustning för packning och palletering till Svenska Smakupplevelsers fabrik i Stockholm.

”Affärsrelationen med Svenska Smakupplevelser präglas av en öppen, rak och förtroendefull kommunikation. Detta har skapat riktigt bra förutsättningar för en långsiktig relation. Svenska Smakupplevelser har använt vårt helhetskoncept med design, produktion samt automation vilket ger Svenska Smakupplevelser många kontaktytor inom vårt företag. Att arbeta med kunder på det här sättet är både roligt och framgångsrikt för båda parter”, säger Stora Ensos säljare Thomas Sundling.


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2012-08-07

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK