...
Mobergs ökar inom detekterbara produkter
Exempel på detekterbara produkter från brittiska Detectamet Ltd.

Malmöbaserade Mobergs Processkontroll AB meddelar att man nu även är exklusiv distributör för brittiska Detectamet Ltd, som är ett ledande globalt företag inom detekterbara produkter.
Detectamet tillverkar ett stort antal detekterbara produkter, vilka är godkända för livsmedelskontakt och kan upptäckas med metall- och röntgendetektorer.


Dagens livsmedels- och läkemedelstillverkare använder sig vanligtvis av metall- och/eller röntgendetektorer för att säkerställa att främmande föremål inte kommer in i produktionsflödet och hamnar i slutprodukten. Eftersom dessa detektorer främst är avsedda att hitta hårda föremål som metall, sten och glas, finns dock fortfarande risken att föremål eller delar av föremål av polymera och andra material kan passera detektorerna utan att upptäckas och därmed kontaminera slutprodukten. Men med specialtillverkade produkter, som kan upptäckas i detektorerna, kommer man åt det problemet och slipper allvarliga konsekvenser i form av skadestånd, produktåterkallelser, försämrat rykte, etc.

I och med distributionsavtalet med Detectamet Ltd kan Mobergs Processkontroll nu erbjuda ett stort och brett sortiment av detekterbara produkter som pennor, hårnät, handskar, muggar, miniräknare, skyddsglasögon, buntband, o-ringar, sugkoppar, gummilister, duk, knivar, säckförslutare, skrapor, skyfflar, omrörare, skopor, borstar m.m.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-08-15

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK