...
Norska Pall-Pack AS är nu ny partner till italienska SIAT

Norska förpackningsföretaget Pall-Pack AS meddelar att man numera är försäljnings- och servicerepresentant för italienska företaget SIAT i Norge.
SIAT, som är välkända för sina tejpförseglings- och sträckfilmsmaskiner, har varit utan norsk representant i några år, men är nu alltså tillbaka på marknaden.


"Vi har varit på teknisk träning i Italien och kan nu utföra mekanisk och elektrisk service på SIAT:s maskiner, liksom att vi kan erbjuda reservdelar till alla typer av SIAT-maskiner", berättar Pall-Packs VD Axel Hagen.

Samarbetet med SIAT började med att Pall-Pack fick leverera helautomatiska SIAT tejpförseglingsmaskiner till flera norska företag, bland den stora elektro- och VVS-grossisten Onninen AS. När kunderna önskade service påp maskinerna gick förfrågan till leverantören Pall-Pack och det föll sig då naturligt att företaget utsågs till ny servicepartner för SIAT i Norge.

"Vi är glada att vi kan erbjuda nya och gamla SIAT-kunder totallösningar både vad gäller leverans, service och reservdelar till SIAT:s maskiner", säger Axel Hagen.

En av SIAT:s bästsäljare är tejpförseglaren SIAT 58, som återfinns hos flera norska företags förpackningslinjer (bilden ovan).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-08-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaskiner Marknad Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK