...
Spännande ”on-the-go”-lösning på Packbridge Top Packaging Summit

GreenDustries VD Emmanuel Leisner berättar om sitt företags spännande ”on-the-go”-koncept.

Förpackningskonferensen Top Packaging Summit by Packbridge 2012, som arrangeras i Lund i oktober, kommer bland annat att gästas av Emmanuel Leisner, VD på franska företaget GreenDustries, som har en spännande och miljöanpassad förpackningslösning riktad mot tillverkare av livsmedel som används ”on-the-go”.
GreenDustries koncept kallas ”A Smart New Way of Eating” och innehåller miljöanpassade förpackningslösningar, som gör att man kan äta mat ”on-the-go” utan att bränna sig eller bli kladdig om fingrarna.


Vid sitt anförande på Top Packaging Summit kommer Emmanuel Leisner att utgå från hur det ser ut i dag på en konventionell hamburgerrestaurang och sedan berätta om och demonstrera GreenDustries lösningar.
”Som avslutning kommer jag att peka på miljöfördelarna med vårt koncept, som innebär att vi minskar förpackningens miljöinverkan med mellan sex och sju gånger jämfört med andra lösningar”, berättar Emmanuel Leisner.

Top Packaging Summit by Packbridge är en årlig konferens som lockar hundratals besökare och som därmed är en av de största förpackningskonferenserna i Europa. Konferensen hålls på engelska och årets tema är ”Packaging Beyond Recession”.
Plats och datum: Scandic Star Hotel i Lund den 17 och 18 oktober.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-08-24

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Livsmedel Marknad Övriga Övrigt Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK