Kobras första svenska medlemmar

Kobra är namnet på en europeisk förpackningsorganisation, som består av oberoende och privatägda förpackningsdistributörer. Nu har organisationen också fått sina första svenska medlemmar i form av emballageföretagen A-förpackning och Bröderna Ljungquist.
Medlemskapet i Kobra kommer att ge A-förpacknings och Bröderna Ljungquists kunder tillgång till ett av Europas största inköps- och distributionsnätverk tillsammans med ett komplett lagersortiment.


Kobra representerar europeiska företag med en sammanlagd omsättning på cirka 250 miljoner euro (cirka 2,07 miljarder kronor). Medlemmarna har sammanlagt 26 anläggningar runt om i Europa och sysselsätter cirka 640 personer.

”En av Kobras främsta styrkor är att utveckla nya och innovativa förpackningslösningar och på så sätt rationalisera mängden emballage och därmed också minimera miljöpåverkan”, skriver A-förpacknings försäljnings- och marknadschef Dan Jonasson i ett pressmeddelande.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON

Publicerad: 2012-08-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
LEDIGA JOBB


Är du på jakt efter ett nytt jobb?
Eller behöver du kanske rekrytera?
Då är det här du ska titta in.

 
Zetatrade, Häggvik, Sollentuna,
söker engagerad och teknisk säljare
 
Vi söker dig som brinner för att skapa nya relationer med sinne för goda långsiktiga samarbeten. Du kommer att fokusera på vårt maskinutbud för ytdekorering på plast och papper med tillhörande folier samt maskiner och folier för märkning/etikettering.
LÄS OM OCH SÖK TJÄNSTEN!
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK
Speedpac
Antpac
Mobergs
Dynatec
RPC