...
Kiviks nya användarvänliga förpackning rekommenderas av Reumatikerförbundet

Kiviks Musteri skriver i ett pressmeddelande att man är först i Norden med en ny förpackning som rekommenderas av Reumatikerförbundet.
Den nya förpackningen, som är vätskekartongförpackningen Tetra Brik Edge från Tetra Pak, används till Kiviks Musteris serier av soppor, juicer och krämer.


Den nya förpackningen har en tät återförslutning i form av en 34 millimeter stor skruvkork, som är användarvänlig. Förpackningen rekommenderas av Reumatikerförbundet som lämplig för personer med nedsatt kraft och rörelseförmåga i händer och fingrar. Den täta återförslutningen minskar risken för att bakterier frodas i innehållet och återförslutningen gör också att förpackningen kan läggas ner utan risk för läckage

”Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder en bättre och mer praktisk förpackning till samma pris”, säger Malena Borgström, produktchef Kiviks Musteri.

Kiviks Musteris soppor och juice kommer att finnas i den nya förpackningen senast i slutet av september, medan krämerna kommer i den nya förpackningen strax efter årsskiftet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-08-28

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Kartong Livsmedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK