...
Stockholmsmässan skapar ny mötesplats

I samarbete med SAMS – Swedish Asset Management Society – startar Stockholmsmässan en ny mötesplats med fokus på framtidens hållbara industri.
Den nya mässan, som får namnet ”Asset Management Expo & Conference” omfattar både en konferens- och en utställardel och den kommer att arrangeras i Stockholmsmässans lokaler i Älvsjö vartannat år med start i oktober 2013.


Stockholmsmässan, Underhållsföretagen (UHFG) och Föreningen Underhållsteknik (UTEK) har sedan länge samverkat i olika former och startar nu ett nytt, fördjupat och långsiktigt samarbete tillsammans med SAMS..

Syftet med Asset Management Expo & Conference är att skapa ett forum för affärer, kunskapsutbyte och nätverkande, som lyfter fram de alltmer ökande kraven på lösningar för hållbar och konkurrenskraftig industriproduktion, skriver Stockholmsmässan i ett pressmeddelande
Förutom industri ska områden som infrastruktur, akademi och forskning samt övergripande områden som energi, miljö och hållbarhet också omfattas av arrangemanget.

”Man måste fokusera mer på Asset Management, där områden som driftsäkerhet, energi, miljö, hållbarhet och övergripande vård av tillgångar, kapital och personal tydliggörs. Därför vill vi samla alla aktörer kring ett nytt arrangemang, som tar ett helhetsgrepp kring dessa frågor och som tydligt vänder sig till företagens chefer och beslutsfattare”, säger Matti Tuikkanen, VD för UHFG och blivande VD för SAMS.

”Målsättningen är att Asset Management Expo & Conference blir den naturliga mötesplatsen för hela sektorn där man kan utbyta erfarenheter, bygga starka nätverk och göra affärer. Samverkan för ökad effektivitet och lönsamhet blir alltmer viktigt och därför behövs den här nya arenan, som kan verka för industrins utveckling, framgång och konkurrenskraft på en alltmer global marknad”, kommenterar Helena Linden, chef för Affärsområde Mässor på Stockholmsmässan.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-08-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK