...
Polykemi har publicerat sin första hållbarhetsredovisning

Plastcompoundtillverkaren Polykemi i Ystad har publicerat sin första hållbarhetsredovisning, vilken omfattar Polykemigruppens europeiska verksamheter i bolagen Polykemi, Rondo Plast och Scanfill.
”Vårt arbete med hållbarhetsredovisning utgör ett nytt steg i vår strävan efter att i ännu högre grad vara en ansvarsfull aktör inom vår bransch. Redan i dag gör vi mycket, men vi vill bli ännu bättre. Med den här rapporten vill vi synliggöra vad vi gjort, vad vi gör och vad vi kan arbeta med för att ytterligare förbättra oss”, säger VD Ola Hugoson (bilden).


Hållbarhetsredovisningen är utarbetad enligt GRI:s riktlinjer (Global Reporting Initative) och den kommer årligen att uppdateras med de förändringar som kontinuerligt sker i företagen
 
Den första hållbarhetsredovisningen är framtagen i dialog med ägare, styrelse och ledningsgrupp i första hand, men Polykemi skriver i ett pressmeddelande att i framtiden kommer hållbarhetsredovisningen att utvecklas via dialoger även med företagens kunder, medarbetare, leverantörer etc.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-03

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK