...
Petainer investerar i Lidköping
Petainer, som bland annat tillverkar PET-behållaren Petainer Keg, som konkurrerar med traditionella ölfat i metall, ska mångmiljoninvestera i Lidköping.

PET-förpackningstillverkaren Petainer, med produktionsanläggningar i Lidköping och tjeckiska Aš, ska stärka sin tillverkning i Lidköping genom en mångmiljoninvestering i euro i form av en toppmodern och energieffektiv HPP-formsprutmaskin från Husky samt investeringar som fokuserar på tillväxt och stödjer den nuvarande kundbasen.
”Kunder, miljön och affärsverksamheten i Lidköping, Sverige är vinnarna vid denna investering”, säger Nigel Pritchard, VD i moderbolaget Petainer UK Holding.


I ett pressmeddelande skriver Petainer att investeringarna, som uppgår till ett ej angivet antal miljoner räknat i euro, kommer att genomföras under den kommande tolvmånaders perioden och inleds med ordern på formblåsmaskinen från Husky.

”Med dessa investeringar belyser Petainer UK Holding sitt engagemang i produktionsanläggningen i Lidköping, fortsatt innovation och fokus på hållbar utveckling”, skriver företaget i meddelandet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-04

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Livsmedel Marknad Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK