...
Avisera har siktat in sig på apoteken

Stockholmsbaserade Avisera, som är specialiserade på bärkassar, påsar, packtejp och andra förpackningslösningar, har arbetat långsiktigt med att utarbeta lösningar för den intensiva apoteksbranschen. Allt fler av apoteksbolagen väljer nu Avisera som sin leverantör av bärkassar och förpackningslösningar.
”Vi kan den här branschens behov och känner väl till förutsättningarna”, säger Mariella Lundgren, marknadschef på Avisera.


Den svenska apotekssektorn är som bekant i stark utveckling med ett stort antal nya aktörer, vilket skapar ett behov av särskiljande profileringar och förpackningslösningar, som både effektiviserar verksamheten och skapar relationer till marknaden för de nya varumärkena. Avisera har arbetat målmedvetet och långsiktigt mot den här sektorn och också utvecklat speciella lösningar, som ska passa och profilera de olika apoteksbolagen.

”Just apoteksbranschen är särskilt spännande, eftersom den befinner sig i ett uppbyggnadsskede, där aktörerna måste göra ett starkt intryck på sina kunder och där varje möte räknas. I skapandet av ett starkt varumärke har butiksemballage stor betydelse för att bygga identitet och skapa närvaro hos konsumenterna.”, säger Mariella Lundgren.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-06

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Läkemedel Marknad Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK