...
Etikettbranschen belönade ”enastående prestationer”

I samband med mässan Labelexpo Americas 2012 i Chicago delade den globala etikettindustrin också ut sina årliga ”Label Industry Global Awards” till personer och företag för ”outstanding achievements” inom etikettområdet.
Den prestigefyllda utmärkelsen ”R Stanton Avery Lifetime Achievement Award”, sponsrat av Avery Dennison, tilldelades i år Steve Lee (bilden), teknisk chef vid Missouri-baserade RotoMetrics, som bland annat tillverkar stansar och präglingsvalsar för etikettindustrin.


Holländska företaget Stork Prints fick branschens pris för ”kontinuerlig innovation” för att man under 25 år utvecklat och förfinat tryckteknik med inkjet inom textil och grafisk industri och priset för bästa nya innovation tilldelades Advanced Vision Technology för deras SpectraLab, som är en tilläggsmodul till företagets inspektionsplattformar, vilka ger etikettkonverterare förbättrad effektivitet i kostnad och tid.

Brasilianska etikettkonverteraren Baumgarten Grafica Ltd hos hem utmärkelsen för uthållighet och miljöansvar och välkända etikettproducenten Avery Dennison fick ”the Green Award” som ett erkännande för sitt övergripande arbete att göra sina produkter och tillverkningsprocesser miljövänligare.

“Kvaliteten på de nominerade personerna och företagen överträffade våra förväntningar och valen var mycket svåra. De här utmärkelserna poängterar betydelsen av innovationer inom etikettbranschen och är ett erkännande för dessa sanna pionjärer och deras hårda arbete”, sade juryns ordförande Mike Fairley i en kommentar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-14

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Marknad Märknings- & Etiketteringsutrustning Maskin och Utrustning

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK