...
Packbridge drar till Norrland

Den 9 oktober är sydsvenska förpackningsklustret Packbridge på plats i Sundsvall, där man ordnar ett av sina ”Packbridge efter 3”-seminarier.
Men att Packbridge, som annars har större delen av sin verksamhet koncentrerad till de södra delarna av landet, gör ett nerslag i Norrland är inte så konstig: som vi tidigare meddelat (läs här) har Packbridge inlett ett mycket nära samarbete med Sundsvallsbaserade förpackningsklustret Packaging Mid Sweden, som från och med den 1 januari 2013 kommer att ingå i Packbridge och bli ”Packbridge Norr”.


”Efter 3”-seminariet den 9 oktober, som anordnas i samarbete med just Packaging Mid Sweden, har ett intressant program med förpackningsdesign som tema. Bland föredragshållarna kan nämnas Kristina Brink från Mittuniversitetet. Hon är programansvarig för grafisk design och kommer bland annat att berätta om utbytessamarbetet man har med Chiba University i Japan.
Från Mittuniversitetet kommer också Mikael Gulliksson, som ska beskriva hur man kan mäta en förpacknings förmåga att kommunicera, och Mattias Andersson från Voxvil ska informera om vilken roll färgåtergivningen spelar för hur en kund upplever en förpackning.

Seminariet i Sundvall äger rum i Materialateljén hos Packaging Mid Sweden. Starttid är kl. 15.00 och den som inte kan vara med på plats kan följa seminariet genom en livesändning på Internet.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-18

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK