...
Polykemi har fått ny agent i Norge
En nöjd trio. Jonas Claussen, VD för Hans Claussen AS, omgiven av Polykemis Johan Sonesson och Patrik Axrup, vilka ska sköta det operativa och dagliga samarbetet med den nye agenten i Norge.

Hans Claussen AS blir ny norsk agent för Ystadbaserade plastcompoundtillverkaren Polykemi. Agentskiftet sker sedan Polykemis tidigare samarbetspartner i Norge Stanislav Kopostynski överfört sitt företag Sarchem AS till Hans Claussen AS.
”Vi har länge hoppats på ett samarbete med Polykemi, som har hög service och stabilitet och precis de material vi behöver för att komplettera vår egen verksamhe”, säger Jonas Claussen, VD på Hans Claussen AS.


Hans Claussen AS säljer och distribuerar råvaror och maskiner till industrin. Företaget arbetar också inom komposit och livsmedelsindustrin. Nu blir det dessutom ännu mer satsning på plastcompounds.
”Vi räknar med att sätta ytterligare fokus på Polykemis produkter i Norge och jag kommer personligen att arbeta intensivt med att fortsätta att öka medvetenheten om Polykemis olika materialmöjligheter”, säger Jonas Claussen.

Polykemis VD och delägare Ola Hugoson är mycket glad över att det är nu Hans Claussen AS som tar över som samarbetspartner i Norge.
”Vi ser fram emot samarbetet. Två familjeföretag med liknande grundvärderingar bör ge en stabilitet och trygghet för såväl de två företagen som kunderna”, säger han.

Hans Claussen AS – Oslo etablerades 1914 som en utvidgning av Hans Claussen AS - Bergen, som startades redan 1889. I dag är företaget beläget i Stabekk, som ligger strax väster om Oslo.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK