...
Kostym ger City Gross ny kostym...
Helén Högberg, Kostym, och Torbjörn Larsson, Bergendahls Food, ser fram emot att få ge City Gross en ny kostym…

Bergendahls Food med butikskedjan City Gross inleder ett långsiktigt samarbete med designbyrån Kostym.
Uppdraget gäller City Gross egna varumärken Favorit och Budget, som ska få en ny ”kostym”, där bland annat samtliga produkter ska få ny förpackningsdesign. Dessutom ska nya produkter lanseras kontinuerligt inom City Gross egna varumärken. Målet är att City Gross ska bli näst störst inom svensk dagligvaruhandel.


”Vi är otroligt peppade inför det här uppdraget. Det är en fantastisk resa vi ska göra tillsammans. City Gross är en riktigt intressant aktör inom dagligvarubranschen, som kommer växa kraftigt de närmaste åren. Den här satsningen är ett tecken på det”, säger Helén Högberg, VD på Kostym Designbyrå.

Torbjörn Larsson, Purchase Manager Private Label på Bergendahls Food, menar att valet av Kostym Designbyrå var en kombination av rekommendationer och personkemi.
”De har stor kunskap om dagligvaruhandeln och när vi träffades kändes det rätt. Det finns en familjär känsla där, som gör att vi passar bra ihop”, säger han.

Bergendahls siktar nu på att bli näst störst inom svensk dagligvaruhandel.
”Jag menar att vi kan klara det. Vi har en mycket aggressiv plan för våra egna varumärken och tillsammans med Kostym inleder vi nu ett arbete som kommer öka både kvalitet och kundnytta”, säger Torbjörn Larsson.

Kostym är en designbyrå inriktad på förpackningsdesign. Byrån grundades 1995 och har arbetat med varumärken som Hemköp, Hasselfors Garden, Löfbergs Lila och Rekorderlig Cider. Kostym är systerbolag till Clara Reklambyrå och har kontor i Karlstad.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-09-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK