...
Polykemi och Elasto samarbetar inom 2K

De båda plastföretagen Polykemi AB och Elasto Sweden AB har inlett ett samarbete, där man erbjuder lösningar inom så kallat 2K, dvs. tvåkomponents-lösningar.
”Vårt samarbete innebär att vi nu kan erbjuda marknaden den bästa lösningen när det gäller 2K, där Elasto tillverkar den mjuka TPE:n och Polykemi den hårda termoplasten och där vi gemensamt ansvarar för att våra material tillsammans ger bästa möjliga slutprodukt”, säger Polykemis försäljningschef Mattias Persson (t.v. på bilden) och Caj Karlsson, Key Account Manager på Elasto.


Samarbetet innebär också att Polykemi på sikt ska avveckla sin tillverkning av vissa TPE-material och överlåta den produktionen till Elasto.

”Vi vill visa upp två svenska bolag som är specialister i världsklass – men på olika områden. Tillsammans tar vi fram de bästa lösningarna där hård plast och mjuk TPE ingår och samverkar”, säger Caj Karlsson.

Genom samarbetet får de båda företagen ett brett produktutbud av många olika kvaliteter som fungerar tillsammans.

”Vi är fortfarande två helt fristående bolag, men vi arbetar nu tätt tillsammans för att utveckla och förfina möjligheterna till att ge våra kunder tvåkomponentlösningar som är i absolut världsklass”, säger Mattias Persson.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-10-09

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Köp/Försäljning/Samgående Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK