...
Superfos öppnar kontor i Nordamerika
Tunnväggiga livsmedelförpackningen SuperLight är en av flera Superfos-produkter, som nu ska markandsföras i Nordamerika och Mexiko.

Danska Superfos, som sedan några år ingår ledande plastförpackningskoncernen RPC Group, har öppnat ett nordamerikanskt försäljningskontor, som ska marknadsföra bolagets formsprutade förpackningar i USA, Canada och Mexiko.
Det nya försäljningskontoret är beläget i staten Virginia i USA och det kommer att ledas av Jim Mason, som är chef för dotterbolaget RPC Superfos US, Inc.


“Den nordamerikanska marknaden har ett behov av den typen av styva plastförpackningslösningar, som RPC Superfos erbjuder. Vårt team i USA siktar in sig på traditionella och nischade marknader och ska sälja såväl kundanpassade lösningar som våra flaggskepp UniPak, SuperLift, SuperLock och SuperLight”, säger RPC Superfos VD René Valentin.

----------------------------------------------------------------------------------
RPC Superfos ingår i RPC Group och är en av Europas ledande tillverkare av formsprutade plastförpackningar för såväl livsmedel som non-food produkter. Superfos huvudkontor ligger i Taastrup, utanför Köpenhamn, och företaget har 1.300 anställda i åtta tillverkningsenheter runt om i Europa. I Sverige har RPC Superfos en enhet i Tenhult. År 2010 omsatte RPC Superfos 331 miljoner euro (cirka 2,9 miljarder kronor).


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-10-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kemteknisk Livsmedel Marknad Plast Plast Plast

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK