...
Packbridge skriver samarbetsavtal med China Packaging Federation

Vid en ceremoni på Scandic Star Hotell i Lund, i samband med den internationella konferensen Top Packaging Summit, undertecknar Packbridge den 17 oktober ytterligare ett internationellt samarbetsavtal, denna gång med China Packaging Federation, med över 2000 företag och organisationer som medlemmar. Ge Jianghe, Executive Vice President för China Packaging Federation, kommer tillsammans med Packbridge vd, Per-Stefan Gersbro, att skriva under ett avtal som syftar till att etablera ett nära samarbete mellan de bägge organisationerna och dess medlemmar.

Avtalet syftar till ett ökat samarbete, informationsutbyte och nätverkande som i sin tur ska leda till innovation, ny kunskap och konkreta samarbeten. China Packaging Federation betonar vikten av att skapa ett starkt brofäste i Skåne, en region präglad av innovation inom förpackningsområdet. Packbridge ser betydelsen av att skapa vägar in till den viktiga kinesiska marknaden.
-         
"Det är viktigt att vara väl positionerad i ett globalt kunskapsnätverk. Jag ser det här som en stor och mycket intressant möjlighet för alla våra medlemmar att få en närmare relation till förpackningsföretagen i en av världens största och snabbast växande ekonomier", säger Per-Stefan Gersbro.

Mats Helmfrid (m), kommunstyrelsens ordförande i Lund och Per Nyström, Packbridge styrelseordförande och VD för Flextrus och ÅR Carton, kommer att delta i ceremonin.

Ge Jianghe kommer till Skåne med en delegation på 15 beslutsfattare från den kinesiska förpackningsindustrin. De är här för att delta på Top Packaging Summit by Packbridge 2012, den 17 och 18 oktober på Star Hotel i Lund. Över 250 personer är på plats, bland annat även två delegationer från Sydkorea. Mer än 20 länder är representerade på denna förpackningskonferens som redan förra året var den starkaste i Europa och som nu vuxit ytterligare.   


Bo Wallteg

Editor-in-chief & Publisher
BO WALLTEG
bo@packnews.com

Publicerad: 2012-10-16

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK