...
Packbridges eldsjäl prisades på Scanpack

I "Packaging Industry Awards", som arrangeras av tidningen Packmarknaden, gick det speciella hederspriset ”Packmarknaden Award” i år till Per-Stefan Gersbro (bilden), som är VD i och eldsjälen bakom det uppmärksammade sydsvenska förpackningsklustret Packbridge. Priset delades ut under Scanpacks andra dag i samband med en mingelfest i arrangörens monter.
Juryns motivering löd bland annat: ”Per-Stefan Gersbro leder Packbridge, som fyller ett tomrum mellan olika aktörer i förpackningens värdekedja, på ett sätt som ingen tidigare har lyckats med i Sverige."


”Priset går till Per-Stefan personligen, men alla övriga, som arbetar så flitigt med Packbridge, är också delaktiga och ska känna sig sporrade av priset”, sade Packmarknadens chefredaktör Marcus Pettersson till packnyheter.se i samband med prisutdelningen

I Packaging Industry Awards ingår också utmärkelserna ”Consumer Packaging Award”, ”Packaging Design Award” och ”Packaging Innovation Award”. Vinnare av dessa kategorier blev i tur och ordning Arta Plast AB, Areco Sweden AB och JakeBox AB.
Vi återkommer med närmare presentationer av dessa vinnare.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-10-25

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Övriga Övrigt Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK