...
Nya mobila handdatorer från Intermec
Handdatorn CK3R är lämpad för butiksmiljöer.

Intermec lanserar en ny generation robusta mobila handdatorer, som är speciellt utvecklade för användning inom distributionscentra, industri och detaljhandel.
De nya handdatorerna i serien CK3 har lång batteritid och sägs ha något av branschens bästa prestanda inom mobildata.
Av de två modellerna i serien är CK3X optimerad för användning inom lagerverksamhet (bilden ovan), medan CK3R är lämpad för lättare industri och detaljhandel.


De nya handdatorerna, som är en vidareutveckling av Intermecs populära CK3B-handdatorer, har behållit form och design från tidigare modeller, vilket gör att användaren inte behöver investera i nya laddare, dockningsstationer eller scannerhandtag. Kompabiliteten till äldre applikationer gör också att det är enkelt att genomföra uppdateringar till den senaste tekniken.

De två nya modellerna använder en 1GHz OMAP-mikroprocessor, vilken optimerar enheternas prestanda och ger dem en ökad batteritid. Dessutom förenklas arbetet med streckkoder och anpassning till nya branschstandarder som HTML5.

Intermec CK3X har integrerad streckkodsläsare för standardräckvidd, eller skanning på nära eller långt håll, och har bra skanningsprestanda på 1D- och 2D-streckkoder. Dessutom är det möjligt att även läsa skadade koder. För ökad effektivitet är skannrarna anpassade för att klara rundstrålande skanning och hög rörelse. CK3X är också robust och klarar fall från 1,5 meter mot ett betonggolv inom alla arbetstemperaturer. Den tillhör de bästa i branschen gällande batteritid och klarar flera skift i rad utan att användaren behöver byta batteri eller ladda.

Intermec CK3R är utvecklad för lätta industrimiljöer och detaljhandel. Enligt tillverkaren gör det mindre formatet handdatorn till ett bra och ergonomiskt val för butiksmiljöer. Den innehåller den nyutvecklade bildprocessorn EA31 för snabb och korrekt skanning för både 1D och 2D koder. Intermec CK3R klarar fall från 1,2 meter och har dessutom en IP54-tätning mot regn, fukt och damm.

”Nya CK3-serien är designad för framtiden och därmed ett bra val för kunder, som ständigt behöver följa nya krav på datafångst, och framtidssäkra sin leveranskedja, distributionscentral och detaljhandel”, säger Earl Thompson, VD för Intermecs affärsområde Mobile Solutions


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-10-31

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Maskin och Utrustning Materialhanteringsutrustningar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK