...
Multivac-veteran in som ny delägare i Packdesign

Lundabaserade förpackningsföretaget Packdesign har fått en meriterande förstärkning i sitt ägarskap. Det är Aril Isacson (bilden), som tidigare bland annat varit VD för Multivac AB i 20 år, som gått in som ny delägare i företaget och som nu ska verka som försäljnings- och marknadsansvarig.
Den nya ägastrukturen presenterades under Scanpackmässan i Göteborg och Magnus Jönsson, delägare och grundare till Packdesign, kunde stolt konstatera att hans företag fått en partner som helt passar företagets profil.


”Jag har på nära håll sett Packdesign utvecklas och ta marknadsandelar under de dryga två år de har varit igång. Det är ett spännande företag, som kan utvecklas och expandera väldigt mycket med rätt strategier och rätt personal. Min förhoppning är att min bakgrund och erfarenhet skall ta oss vidare på denna inslagna väg”, säger den nye delägaren Aril Isacson i en kommentar.

Packdesign AB, som startades 2010 av Magnus Jönsson, är i huvudsak verksamt inom förpackningsindustrin, och har som fokus att bistå kunden genom hela kedjan. Företaget kan inte bara designa en ny förpackning, utan även rita och konstruera verktyg och andra tillbehör till alla typer av förpackningsmaskiner samt hjälpa kunden med installering och driftsättning av den sin nya förpackningen.

”Vi är väldigt glada för att Aril vill arbeta tillsammans med oss och ta företaget ännu längre än vad vi är idag. Hans erfarenhet av och gedigna kunskap om förpackningsbranschen är ovärderlig för att Packdesign skall utvecklas och växa som företag”, säger Roger Kalitta, som är konstruktör i Packdesign.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-11-01

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Personal

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK