...
Ugglas snus ”så mycket bättre” med etiketter från Eson Pac..!

Ni som såg det populära TV-programmet ”Så mycket bättre” i TV4 i lördags noterade förstås att kvällens huvudperson Magnus Uggla som aktivitet lät deltagarna blanda sitt eget snus hos den gotländska snustillverkaren Gotlandssnus AB.
Och om ni lade märke till snusdosorna med ”Ugglas snus”, så kan vi nu avslöja att dosorna var försedda med specialdesignade etiketter, som tillverkats av förpackningsbolaget Eson Pac under stor hemlighetsmakeri!


För att få till en unik profil på sina snusdosor valde Magnus Uggla specialdesignade etiketter, som sedan producerades på Eson Pacs etikettfabrik i Åstorp i somras.
”Det var stort hysch-hysch kring detta projekt, som vi genomförde i en av våra digitala tryckpressar”, berättar Christer Jönsson, säljare hos Eson Pac.

Gotlandssnus är en liten flexibel och lyhörd tillverkare av kvalitetssnus, med tre generationers snuserfarenhet bakom sig.
”1741 tillverkades snus för första gången på Gotland, då vid Visby Tobaksspinneri. Vi försöker förvalta denna tradition genom att tillverka ett fylligt och smakrikt snus av högsta kvalité. Att våra produkter håller hög klass beror delvis på att vi uteslutande använder oss av råvaror som håller högsta kvalité”, berättar företagets VD och grundare Henrik Jakobsson.

Eson Pac har samarbetat under en längre tid med Gotlandssnus och för dem blev det ett prestigeuppdrag att få producera etiketterna till Magnus Ugglas ”så mycket bättre”-dosor.
”Produktionen gick bra och vad vi förstår så blev slutkunden Magnus Uggla väldigt nöjd med resultatet”, säger Christer Jönsson.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-11-20

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Kemteknisk Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK