...
Förpackningsmässa byter utställningslokaler

Förpackningsmässan Pack & Emballage 2013, som arrangeras av easyFairs, byter utställningslokaler från Stockholmsmässan i Älvsjö till Kistamässan i Kista. Det skriver packnet.se
”På Kistamässan kan vi ge utställarna en bättre service med högre kundfokus till en lägre totalkostnad. Vi får också möjlighet att utveckla mässan och dess innehåll”, säger Pack & Emballages projektledare Jennie Heidenfors (bilden).


Flera anledningar finns till flytten: dels har easyFairs vissa ägarintressen i Kistamässan, dels har Tekniska Mässan, som Pack & Emballage tidigare arrangerades samtidigt med, lagts på is tillsvidare och därmed försvinner de synergieffekter som fanns med Stockholmsmässan.

Kistamässan ägs av Artexis Nordic, som är en del av belgiska Artexis Group och där även easyFairs ingår. Artexis Nordic har två mässanläggningar i Sverige, Kistamässan och Malmömässan.

”Flytten till Kistamässan innebär en unik möjlighet att kunna utveckla mässan utan att begränsas av den konkurrenssituation, som finns på Stockholmsmässan, gentemot övriga arrangemang. Detta innebär att vi 2013 kommer att lansera en logistik mässa parallellt med Pack & Emballage 2013. Vi är övertygade om att detta kommer att locka nya och framförallt många fler besökare till framtida upplagor av Pack & Emballage”, säger Jennie Heidenfors.

Flytten till Kistamässan innebär dock inte att tidpunkten för Pack & Emballage ändras, utan mässan kommer som tidigare annonserats att arrangeras 16 – 17 oktober 2013.

Anmärkningsvärt i sammanhanget är att på easyFairs egen hemsida har man ännu inte informerat om att Pack & Emballage 2013 flyttar till Kistamässan, utan där anges fortfarande Stockholmsmässan i Älvsjö som plats för mässan år 2013…


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-11-27

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Marknad Övriga Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK