...
Elopak har byggt avancerad beläggningslinje i Danmark

Norgebaserade förpackningskoncernen Elopak har öppnat en ny beläggningslinje för vätskekartong (bilden) i danska Aarhus.
Beläggningslinjen, som ökar Elopaks interna kapacitet för ytbehandling av kartongråvara, är installerad i en nyuppförd byggnad i direkt anslutning till Elopak Denmarks befintliga konverteringsanläggning i Aarhus. De båda fabrikerna har en gemensam lageranläggning, vilket minimerar ledtider, förenklar produkthantering och genererar mindre avfallsmängder.


Den nya state-of-the-art-anläggningen är försedd med den mest avancerade och moderna utrustningen för beläggning av vätskekartong, enligt ett pressmeddelande från Elopak, som också skriver att investeringen kommer att öka Elopaks tillförlitlighet som förpackningsleverantör och skapa en plattform för tillväxt och framtida utveckling inom beläggningsområdet.

Den geografiska placeringen av den nya beläggningslinjen ger Elopak närhet till företagets viktiga skandinaviska kartongleverantörer och innebär ytterligare logistiska och miljömässiga fördelar.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-11-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Kartong Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK