...
Svenska stamcellsodlingar förseglas med 3D-etiketter

Svenska Rolling Optics har fått ännu en användare av företagets tredimensionella säkerhets- och identifikationsetiketter, enligt ett pressmeddelande.
Det är det biotekniska forskningsföretaget BioLamina i Stockholm som börjat använda Rolling Optics-material som säkerhetsförsegling på sina globala leveranser av stamcellsodlingar.


”Vi levererar stamcellsprodukter till laboratorier över hela världen och de iögonfallande 3D-etiketterna från Rolling Optics poängterar nyhetsvärdet hos våra produkter och markerar att varje leverans innehåller banbrytande vetenskaplig kunskap”, säger Therese Kallur vid BioLamina.

BioLaminas säkerhetsetikett är baserad på Rolling Optics tredimensionella standardprodukt ”Original”, som ger en helt ny visuell djupeffekt, där trycket ser ut att finns under själva etikettsubstratet. BioLaminas logotyp i form av en stiliserad blomma är tryckt ovanpå etiketten, som dessutom är försedd med speciella stansade slitsar för att öka manipuleringsskyddet.

”Vi är stolta över att nu kunna börja leverera våra standardprodukter för varumärkessäkerhet och gläder oss åt att de inte bara ses som manipuleringssäkra förseglingar utan också som utmärkta varumärkeshöjare”, säger Björn Norberg, försäljningschef Brand Identity hos Rolling Optics.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-11-29

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Etikett/Märkning Etikett/Märkning Förpackningsmaterial Läkemedel Marknad

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK