...
Nya chefer ska stärka Eskos globala närvaro
Marian Zincke

Belgienbaserade prepress- och förpackningsbolaget Esko har utsett Christian Korte (bilden till höger) till den nyinrättade posten som övergripande försäljningsdirektör i koncernen. Hans uppgift blir att övervaka Eskos alla aktiviteter inom försäljning, marknadsföring och service över hela världen.
”Marknaden utvecklas snabbt och med Christians meritlista och kompetens kommer vi och våra kunder att finna de bästa möjligheterna för att utveckla kundernas varumärken och deras förpackningar”, säger Eskos VD Carsten Knudsen.


Christian Korte har tidigare arbetat som chef för mejeriförpackningar inom det tyska förpackningsbolaget Oystar Holding och som VD för konsumentdivisionen inom tyska förpackningsgruppen Optima.

Esko har också utsett Marian Zincke till ny chef för affärsområdet ”Digital Finishing”. Han efterträder Nicolai Gradman, som lämnat Esko för andra arbetsuppgifter.

”Detta är en fantastisk möjlighet för mig att hjälpa en starkt kundfokuserad organisation att bli ännu bättre. Tillväxtmöjligheterna inom digital efterbehandling inom både tryck och förpackningar är mycket stora”, säger Marian Zincke.
”Vi är fast beslutna att genom högt kvalificerade och kreativa ledare utöka och stärka vår globala närvaro och vi är glada att kunna välkomna Marian i vårt team”, säger Carsten Knudsen.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-12-11

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Maskin och Utrustning Övriga Övrigt Personal Prepress

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK