...
Walki stärker rysk närvaro med nytt kontor i Moskva

För att få ett starkare fotfäste på de snabbväxande marknaderna i Ryssland och kringliggande stater har finska Walki Group, som tillverkar tekniska laminat och förpackningsmaterial, öppnat ett nytt försäljningskontor i Moskva. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.
”Ett lokalt försäljningskontor i Ryssland är viktigt, när vi ska bygga upp ett ännu närmre samarbete med våra nyckelkunder i Ryssland och övriga OSS-länder. Det visar också på vårt långsiktiga engagemang för tillväxt i regionen”, säger Walki Groups VD Leif Frilund (bilden).


Med en lokal närvaro i form av ett försäljningskontor får Walki förbättrade möjligheter att marknadsföra och sälja befintliga och nya produkter på den ryska marknaden.
”Det här är ett naturligt steg för oss, speciellt som vi i maj öppnade en egen tillverkningsenhet i staden Svetogorsk”, säger försäljnings- och marknadschef Artur Hytti, som är ansvarig för Ryssland och OSS-länderna.

Walki uppger att man för närvarande har en stark tillväxt i regionen, speciellt för sina förpacknings- och isoleringsmaterial.


Jerry Pettersson

Editor - Sweden
JERRY PETTERSSON
jerry@packnews.com

Publicerad: 2012-12-12

TAGGAR (Obs! Klicka på en tagg för att få fram fler artiklar inom det området!)
Business Förpackningsmaterial Marknad Övrigt

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Hitta med Nordens största sökmotor riktad mot förpackningsbranschen:
ETIKETTEN I FOKUS
ETIKETTEN I FOKUS
FÖLJ OSS PÅ TWITTER
BO WALLTEG HAR ORDET
BO WALLTEG HAR ORDET
KALENDER
KALENDER
Hitta alla förpackningsbranschens viktiga mässor och händelser!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK